Kiropraktik video kokkuvõte

Dr. Austin Oolo on 40-aastase ja pideva eneseharimisega meditsiinilise ravisüsteemi Trigenics algataja, mis on funktsionaalse lihasneuroloogia vorm, millest on kasu saanud miljonid inimesed kogu maailmas.

Eelnevalt on palju mainitud, et antud protseduurid, mida Kiropraktika ja Valuravi kliinikus tehakse, on tehes koostööd patsiendi endaga. Ehk siis raviprotseduuri käigus on suur roll ka patsiendil endal.

Videos on juttu patsiendist, kellel olid peavalud, filmimise hetkel oli ka veel õrn valu. Videos teeb kiropraktik patsiendi kaelale täpse joone selle lihase juurde, millega hakkab ta kohe tegelema. See on lihas, millest on suuresti tingitud patsiendi peavalud.

Järgnevalt on juba näha patsiendi ja kiropraktiku koostööd, kus palub teatud ajahetkel hingata patsiendil kas sisse või välja.
Protseduuri lõpus näitab patsient, kui palju paremini ta end nüüd tunneb, mis on teisiti, kui oli enne kliinikusse tulekut.

Enne kliinikusse tulekut oli tal raske keerata pead taha ja isegi küljele, pinge on väiksem paremal pool, kus algselt oli see kohutav. Peavalu oli samuti täielikult kadunud ning tõepoolest oli näha, et patsiendil on palju parem enesetunne ja rõõmsam! 🙂

 

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliiniku raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

 

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus