Kiropraktika video kokkuvõte

Meie kliiniku poole pöördus naine, kellel oli diagnoositud külmunud õlg ehk adhesiivne kapsuliit. Külmunud õlg ehk on seisund, mis põhjustab õlaliigeses tugevat ja valulikku liikumispiirangut. Külmunud õlg põhjustab õlaliigest ümbritseva kapsli kokkutõmbumist ja moodustab armekoe, mis takistab õlaluu ​​pesas liikumist. Tundub, et õlg on sõna otseses mõttes “külmunud”, mistõttu seda nimetatakse “külmunud õlaks.”
Dr. Allan Oolo vastuvõtule tulles, rääkis naine, kuidas on ta 10.kuud piinelnud kohutava valu käes, mida tekitab talle külmunud õlg. Magada sai ta vaid öösiti ligi 3 tundi.

Videos on kenasti näha, mida kõike suutis vahetult peale MCD protseduuri oma käsivarrega patsient Nicole teha. Ja peale seda protseduuri on garanteeritud uni kindlasti rohkem, kui 3 tundi!  Külmunud õlgade protseduure on erinevaid. Trigenics® MCD protseduur on ainus mittekirurgiline operatsioon, mis fikseerib külmunud õla ühe visiidiga.
Dr Allan Oolo-Austin on osteopaatiaarst ja kiropraktika doktor, kellel on manuaalmeditsiini doktorikraad ning füüsilise rehabilitatsiooni ja spordimeditsiini eriala sertifikaat. Ta on tuntud oma töö eest lugematute kuulsustega. Dr Oolo-Austini on otsinud ka paljud eliit- ja profisportlased, kes osalesid ametlikult paljudel olümpiamängudel ja maailmamängudel. Ta on ka revolutsioonilise luu- ja lihaskonna hindamise ja valu leevendamise ravisüsteemi „Trigenics“ arendaja.
Dr Allan Oolo-Austini välja töötatud Oolo-Austin Trigenics® (MCD) protseduur on väga põhjalikult uuritud,  enneolematult edukas, mitteoperatiivne operatsioon külmunud õla ravimiseks.

Endiselt on kindlasti palju skeptikuid, kes ei usu antud raviprotseduuri ja ei risi seda ka tegema. Õpivad leppima valuga, manustavad valu leevendamiseks suukaudsed valuvaigistavaid ravimeid. Aga kas see mitte ei ole veelgi rohkem enda tervise hävitamine?
Antud raviprotseduur on ilma kirurgilise sekkumiseta, mis tõttu tervist kahjustavaid tüsistusi ei ole võimalik saada.

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus