Kiropraktika video kokkuvõte

Taaskord on meie Kiropraktika ja Valuravi kliiniku poole pöördunud patsient oma peavalu murega. Lisaks kurtis veel patsient ka kaelavalu. Ta oli meie Trigenics raviprotseduurist kuulnud ning otsustaski tulla meie juurde, et saada lahti valudest, mis ei lase tal enam elada täisväärtuslikku elu. Teostasimegi murelikule patsiendile trigeenika meetodil põhineva ravi, mille järel patsient ka videos näitab tulemusi, koheselt peale protseduuri.
Kiropraktikutel tuleb sageli ravida tugi- ja liikumiselundite neuroloogiliste vaevustega patsiente, kes kaebavad peavalu, valutavate liigeste, kaelavalu, alaseljavalu ja ishiase üle. Nad ravivad ka osteoartriiti, lülisamba haigusi, mis seotud diskiprobleemidega, karpaaltunnelisündroomi, tendoniiti, nikastusi ja väänamisi. Kuid haiguste loetelu, mida kiropraktika arstid suudavad ravida, ei piirdu vaid tugi- ja liikumiselundite neuroloogiliste häiretega. Kiropraktikuid on koolitatud ka järgmiste tõbede ravimiseks: erinevad allergiad, astma, seedehäired, keskkõrvapõletik (mitte mädane). Peale uusi uuringuid laieneb ravi ka teistele haigustele.

Tervendamiseks kasutatakse mitmesuguseid ravimeetodeid, tehnikaid ja protseduure.
Rääkides kaelaga seotud peavaludest on esimene mõte, et pigem on tegemist sekundaarsete peavalusündroomidega, mis saavad alguse kaelast. Peavalu seoses kaelaga on möödapääsmatu teema ka primaarsete ehk esmaste peavalude korral, näiteks pingetüüpi peavalu puhul. Aga ka paljud migreenihaiged – samuti sage esmane peavalu – ütlevad, et nende peavaluhood algavad tihti kaelast.

Miks meid valida?

Meie kliiniku terapeutidel on kõigil üle 30 aasta töökogemust.
Oleme spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame mittekirurgilisel meetodil külmunud õla raviprotseduure.
Pakume dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

 

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus