Kiropraktika video kokkuvõte

Järjekordne patsient, kelle mureks on külmunud õlg ja pöördus meie poole just selles, et vabaneda valust, mida külmunud õlg tekitab! Trigenics  Valuravi & Kiropraktika Kliiniku juhatajal, kiropraktik dr Allan Oolol, on 35-aastane praktika kiropraktika  ja manuaalmedistiinis.
Dr Oolo on lõpetanud 4-aastased kiropraktika õpingud Canadian Memorial Chiropractic College (ülikoolis Kanadas), mis tagab rahvusvaheliselt akrediteeritud kiropraktiku hariduse. Kõigil Kanadas registreeritud kiropraktikutel on seaduslik õigus kasutada ametinimetust (Doctor of Chiropractic, DC).
Oma kvalifikatsiooni tõstmiseks täiendab ta end jätkuvalt erinevatel täienduskursustel.
Eestiga on dr Oolo olnud seotud alates 90-ndate aastate algusest, olles esimene kiropraktikaekspert Eestis.

Patsiendiks on Uus-Meremaalt pärit innukas suusataja Chris. Külmunud õlg tekkis tal peale seda, kui suusatamise käigus kukkus. Nädalaid hiljem sai aru, et valu ei kao ja läheb aina hullemaks, peale mida, pöördus ta füsioterapeudi poole ja tegi iseseisvalt harjutusi, et vabaneda valust. Kuid kahjuks see ei paistnud aitavat, valu süvenes. Peale röntgen pildi teostamist Chris’ile, kinnitas tema füsioterapeut, et tegemist on külmunud õlaga.
Arst soovitas talle kortisooni ja seejärel hüdrodilatatsiooni. Chris teadis nende ravidega seotud riske ja tüsustusi ning otsustas mitte proovida neid.
Kuna füsioterapeudi juurest ta abi ei saanud ning füsioterapeudi soovitatud ravidega riskima ei hakanud, kuna tüsistused olid tema jaoks õõvastavad, siis tegi ta edasi uurimustööd antud probleemiga internetis, kui lõpuks leidis Dr. Allan Oolo, kes teostab Trigenics raviprotseduuri.
Usaldas ta seda ravi koheselt, kuna tegemist on siiski mittekirurgilise sekkumiseta ravi ja eeltööd tehes nägi ta väga palju head tagasisidet inimestelt, kes on Dr. Allan Oolo juurde pöördunud ja teinud läbi sama ravi.
Peale raviprotseduuri Dr. Oolo käe läbi, sai Chris tõepoolest valust vabaks, tema külmunud õlg on ravitud ja Trigenics raviprotseduur aitab koheselt. See ei ole lihtsalt jutt, vaid reaalsus. Chris kiidab väga seda protseduuri ja Dr. Oolo tööd!

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus