Kiropraktik video kokkuvõte

Joy pöördus meie kliiniku kiropraktik Allan Oolo juurde murega, et tal on külmunud õlg. Enne Dr. Oolo vastuvõtule minemist, oli Joy käinud läbi erinevad füsioterapeudid ja isegi ortopeedi kirurgi juures. Füsioteraapia teda paraku ka ei aidanud, see jättis teda edasi piinlema, ei mingit muutust ega märki külmunud õla paranemisele.
Talle tehti ka MUA ehk manipuleerimine anesteesia all, kuid peale seda kannatas ta jätkuvalt külmunud õla käes.

Joy tuli Dr. Allan Oolo juurde kliinikusse, kus kiropraktik teostas talle MCD protseduuri. Fakt on see, et MCD on ohutu, mitteoperatiivne protseduur, mis töötab. Oleme fikseerinud tuhandeid külmunud õlgu. Me ei olnud protseduuriga veel täielikult lõpule jõudnud, kui Joy end juba paremini tundis. Ta sai liigutada juba sel ajal oma õlga nii, et see ei tekitanud talle ebamugavust ja tugevat valu. Meile on alati kõige tähtsam patsiendiga koostööd tehes see, et saaksime teda aidata. Ja kõik need positiivsed tagasisided liigutavad meid väga! Inimesed ei usu tihti meie ravi efektiivsusesse, aga just sellised videod ja tagasisidet meie patsientidelt, panevad skeptikute arvamust muutma, sest tulemused on tõesti hämmastavada.
Meie liigutusi kontrollivad ja reguleerivad aju ning närvisüsteem, lähtudes kogu kehast tulevast tagasisidest. Enamus meie neuroloogilisest aktiivsusest on keskendunud lakkamatult liigutuste kontrollimisele ja kui see saab kuidagi häiritud, annavad valuretseptorid sellest kohe märku. Kui võrrelda närvisüsteemi elektrivõrguga, siis võib öelda, et nii kui seal midagi lühisesse läheb, tunneme seda valuna.
Ära lase valul oma igapäeva elu segada ja tule meie juurde konsultatsiooni ning meie aitame Sind!

 

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus