Kiropraktik video kokkuvõte

Meie kliiniku poole on pöördunud Ursula, kes soovis abi saada tema külmunud õlale. Mõnikord õlaliiges jääb äkki imelikul kombel kinni, on väga valulik, õlga ei saa liigutada. Haiguse esinemissagedus  on 2–5% rahvastikust, sealjuures sagedamini naistel vanuses 40- 60 eluaastat.
Õla liikuvuse piiratus on enamasti ühepoolne ja algab vaikselt, õrna valuga, mis järjest süveneb.
Nii oli ka meie patsiendil, Ursulal. Ühel päeval autoga sõites tundis ta õlga liigutades imelikku tunnet, aga sel hetkel ta sellele väga tähelepanu ei pööranud. Kuid asi läks aina hullemaks ja kohati tundis Ursula nii tugevat valu, nagu noa lõikamine õlavarrele.
Peale seda valu enam ei taandunud ka valuvaigistavaid tablette võttes, mitte miski enam ei aidanud. Ta pöördus ortopeedikirurgi juurde, kus sai diagnoosi külmunud õlg ehk adhesiivne kapsuliit.
– Külmunud õlg ehk „kleepuv kapsuliit“ on seisund, mis põhjustab õlaliigeses tugevat ja valulikku liikumispiirangut. Külmunud õlg põhjustab õlaliigest ümbritseva kapsli kokkutõmbumist ja moodustab armekoe, mis takistab õlaluu ​​pesas liikumist. Tundub, et õlg on sõna otseses mõttes “külmunud”, mistõttu seda nimetatakse külmutatud õlaks.

Ursula ei saanud enam väga valuliku külmunud õla tõttu öösiti magada, kortisooni süstid ei aidanud samuti, vaid leevendasid lühikeseks ajaks. Ei puudunud abi otsimisest ka füsioteraapia, kuid ka see oli täiesti tulutult ja ei aidanud teda absoluutselt.
Ursulal oli endal juba väga lootusetuse tunne, et ta kas peab selle valuga harjuma elama ja ei saa enam tagasi oma igapäeva toimetuste juurde naaseda või on ainus lahendus operatsioon.
Kuid õnneks tema poiss-sõber leidis Youtube’st Trigenics Kiropraktika ja Valuravi kliiniku videod, uuris meie kohta rohkem ning pani meie kliinikusse aja oma naisele.
Meie kliiniku kiropratik Dr. Allan Oolo juurde aega pannes ei kahelnud ta sekunditki, et see ravi ei aita! Meie Youtube kanalil on meeletult palju tagasisidet koos videotega patsientidest, kes on vaevelnud sama või veelgi tugevama külmunud õla käes, nagu Ursula.

Sellise mittekirurgilise operatsiooni tulemusel on patsient võimeline käe üles pea kõrvale tõstma ja ka selja taha sirutama (mis enne protseduuri oli võimatu) koheselt pärast protseduuri. Kogu protseduur, sealhulgas ka MCD mittekirurgiline operatsioon, operatsioonieelne ettevalmistus ning operatsioonijärgne rehabilitatsioon, kestab kokku ligikaudu 2-3 tundi. Protseduurile järgneb taastusravi harjutustega.

Peale teostatud raviprotseduuri oli silmnähtavalt paranenud Ursula liikuvus. Ursula ise ei osanud ette kujutadagi, et ta tõepoolest saabki nüüd abi ja liigub taas järjest lähemale oma igapäeva elu nautimiseks.  Ning uskumatu, et paar päeva peale MCD protseduuri läks Ursula juba jooga trenni!
Dr. Allan Oolo näitas taaskord, kui suur mõju on MCD protseduuril külmunud õla raviks ja, et see tõepoolest toimib!

 

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus