Kiropraktika video kokkuvõte

Kiropraktik Allan Oolo juurde pöörduvad üha enam patsiendid, kes kannatavad külmunud õla käes. Sel korral tuli oma külmunud õla murega meie kliinikusse Alejandro, kus Dr. Allan Oolo viis läbi MCD protseduuri, et Alejandro vabaneks külmunud õlast.
Meie kliinikus on võimalik mittekirurgilisel meetodil ravida külmunud õlga (adhesiivne kapsuliit, külmunud õla sündroom). Dr Oolo on väljatöötanud külmunud õla raviks mittekirurgilise protseduuri (ingl k Trigenics MCD procedure), mille käigus liigesekapslis tekkinud liited lahutatakse ilma lõikuse ja üldnarkoosita. Edukas tulemus saavutatakse juba esimese protseduuri käigus – õlaliigese liikuvus taastatakse. Järgneb taastusravi harjutustega, millega muuhulgas tugevdatakse ka vahepeal nõrgenenud käelihased.

Enne Dr. Oolo juurde tulekut proovis Alejandro 2,5 kuud füsioteraapiat, kuid see ei aidanud, kohati oli tunda, et see muudab veel tugevamaks valu.  Samuti oli proovinud kortisooni süste, kuid tulutult. Nagu me paljud teame, on kortisooni süstidel suureks miinuseks kõrvalnähud, kuid ometi valu leevendamiseks neid süste kasutatakse. Ent see on vaid leevendus – ravist on asi kaugel.
Meie videote lisamine ja nende näitamine on just sellel eesmärgil, et inimesed näeksid, mida üks MCD raviprotseduur võib teha nii lühikese ajaga! Millised tulemused on juba peale esimest raviprotseduuri! Alejandro pöördus oma valu ravimiseks meie poole üsna kiiresti, arvestades, et palju on neid patsiente, kes leiavad tee meieni peale kuude või aastate pikkust valu kannatamist.
Aga see ei tähenda, et tulemused ei oleks märgatavad! Meie juurest saad abi enda külmunud õlale kindlasti.
Meil on heameel, et saime taaskord muuta oma patsiendi elu paremaks ja ravida tema külmunud õlga!

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

 

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus