Kiropraktik video kokkuvõte

Kiropraktika ja Valuravi kliinik on väga populaarne eelkõige selle tõttu, et meie kliiniku juhataja Allan Oolo on väga pikaajalise praktikaga kiropraktik manuaalmeditsiinis. Nimelt on Dr. Oolo lõpetanud 4-aastase kiropraktika õpingud Canadian Memorial Chiropractic Collece (Ülikoolis Kanadas), mis tagab rahvusvaheliselt akrediteeritud kiropraktiku hariduse. Kõigil Kanadas registreeritud kiropraktikutel on seaduslik õigus kasutada ametinimetust (Doctor of Chiropractic, DC).
Oma kvalifikatsiooni tõstmiseks täiendab ta end jätkuvalt erinevatel täienduskursustel.
Eestiga on dr Oolo olnud seotud alates 90-ndate aastate algusest, olles esimene kiropraktikaekspert Eestis.

Külmunud õlg ehk meditsiiniliselt nimetades adhesiivne kapsuliit on krooniline ja väga valulik ning kurnav haigus, mis põhjustab õla ja käe tugevat liikumispiirangut. Üle 300 miljoni inimese kogu maailmas on vaevatud külmunud õlast. Paljud paraku ei tea isegi, et neil see on, vaid kannatavad valu käes ja arsti poole pöördumine ei tundu vajalik, sest mingi ajani aitavad selle valu korral ka valuvaigistidd, kuid mitte pikaajaliselt. Ja rõhume – ajutine leevendus, ravi kui sellist ei ole valuvaigistilt loota.
Meditsiinilised uuringud näitavad, et väga tihti oleme olukordades, kus meie poole pöördunud patsiendid on eelnevalt abi otsinud eelkõige füsioteraapiast ja need ei ole toiminud, on ette tulnud patsientide muret, et füsioteraapia on nende seisundit mingil määral isegi halvendanud.
Dr. Oolo juures on käinud vastuvõtul patsiente, kes on eelnevalt saanud kiropraktilist ravi endid kiropraktikuteks nimetanud füsioterapeutidelt või manuaalterapeutidelt, tulemuseks veel suuremad tervisekahjustused. Nendele juhtumitele viidates tuleb olla väga ettevaatlik igaühe suhtes, kes reklaamib kiropraktilist raviteenust.
Tasub uurida, kas arsti diplomid on õigusjärgsed. On oluline teada ka seda, et Venemaal pole ühtegi WHO standardite järgi kvalifitseetitud kiropraktilist õppeasutust.

 

 

Tunnustused, mis on antud meie Kiropraktik Allan Oolo’le

Maailma Loodusravi meditsiini auhind
2004 Eesti Olümpiakomitee tänumedal
2014 Elutöö eest Kanada Püha George Vennaskonna rüütli aunimetus
2014 Euroopa Kiropraktika Liidu eripreemia Seljatervise kampaania Eestis,  läbiviimise eest

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus