Kiropraktik video kokkuvõte

Meie kliinikusse pöördus perearst Dr. Sunny Chen, kes kannatas külmunud õla sündroomi käes. Veel raskemaks tegi selle valu see, et Sunny mõlemal õlal oli külmunud õla sündroom. Vasaku õlaga vaevles ta koguni 6 kuud, parema õlaga 3 kuud.
Sunny käis ka füsioterapeudi juures mitmeid kordi, kuid nelja nädala jooksul ei näinud ta mitte mingeid muutusi paranemise suunas. Arstina tundis ta, et siiski füsioteraapia on väga ebaefektiivne.
Ta hakkas muud abi otsima. Uuris igasuguseid muid võimalusi interneti vahendusel ning külastas mitmeid Facebooki gruppe, kus kurtis oma murest, et ei ole senini abi saanud oma külmunud õla sündroomile.

Kuid ühest grupist Sunny leidis Trigenics-i kohta infot, mis hakkas teda huvitama ning tundis, et ta tahaks seda proovida.
Nii ta otsustaski, et külastab meie kliinikut. Ja allolevas videos ongi näha Sunny ausat arvamust anesteesiaga manipuleerimisest ja külmunud õla fikseerimise kohta Trigenics MCD protseduuri kohta.

Külmunud õlg ehk kleepuv kapsuliit on seisund, mis põhjustab õlaliigeses liikumises suurt valu. Külmunud õlg põhjustab õlaliigest ümbritseva kapsli kokkutõmbumist ja moodustab armekoe, mis takistab õlaluu ​​pesas liikumist. Tundub, et õlg on sõna otseses mõttes “külmunud”, mistõttu seda nimetatakse “külmunud õlaks”. Külmunud õlg juhtub kõige sagedamini õlavigastuse tagajärjel.
See võib juhtuda ka pärast seda, kui inimestel on teist tüüpi operatsioon, näiteks südame- või ajuoperatsioon. Külmunud õlg võib juhtuda ka ilma eelneva vigastuseta ja kipub eelistama teatud haiguste ja seisunditega inimesi. Näiteks diabeetikutel on suurem oht külmunud õla tekkeks.

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus