Kiropraktik video kokkuvõte

Virve kurtis oma perearstile alaseljavalu ning lisaks vasaku jala valu. Kuna valud läksid ikka hullemaks, mitte ei kadunud, siis saatis Virve perearst ta Dr. Allan Oolo juurde, et seal teostatab kiropraktik talle selgroo mittekirurgilise dekompressiooniga Trigenics’i ravi. Uskuge või mitte, aga see tõepoolest aitab kõiki patsiente, kes meie poole pöörduvad ja kellele tehakse just seda raviprotseduuri.

Patsient Virve alaseljavalu ja jalavalu olid niivõrd tugevad, et liikumine oli väga raskendatud. Liikumine oli mingil hetkel praktiliselt võimatu, sest iga liigutus tegi kohutavat valu. Peale Kiropraktik Dr. Allan Oolo kliinikus käiku ei suutnud temagi uskuda, et nüüd nii jääbki – valu on läinud ja seda on ravitud, mitte ei ole valu leevenduseks manustatud valuvaigistavaid tablette.
Aga läksid mööda nädalad, kuud ja jätkuvalt elab Virve väga aktiivset ja valu vaba igapäeva elu. Tänu sellele raviprotseduurile, mis talle Kiropraktika ja Valuravi kliinikus tehti, on tema selja – ja muud valud täielikult kadunud ja soovitab kõigile, kellel on kusagil valu ja ei ole senini abi saanud, külastada Dr. Allan Oolo’t ja tema mittekirurgilist raviprotseduuri läbimist.

Sa ei pea elama valu käes, mittekirurgilise sekkumiseta on võimalik ravida väga paljusid valu punkte. Võta julgelt ühendust meie kiropraktikuga, et tulla raviprotseduurile ning veenduda selles, et mis tahes valule leiad just meie kliinikust abi ja peale raviprotseduuri võite taas oma igapäeva elu elada ilma valudeta! 😉

 

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus