Kiropraktik video lühikokkuvõte

Argo Ader on tegelenud kulturismiga ligi 20 aastat ja meie kliiniku poole pöördus ta kaelavaluga, mis segas tema igapäeva toimetusi. Argo tõdeb, et praktiliselt hommikust õhtuni oli sunnitud valuvaigisteid sööma, et natukenegi valu leevendada.
Mehe kaelavalule otsest diagnoosi pandud ei oldud, võis vaid ise oletada, kas valu võis tekkida valesti magamisest, treenides või hoopis millestki muust. Kiropraktik ja valuravi kliinikus sai lõpuks Argo abi ja ei pea enam igapäevaselt valuvaigisteid manustama.

Kiropraktik video ümberkirjutus

“Tere, mina olen Argo Ader. Olen praegult Dr. Oolo kabinetis ja tulin siia ühel põhjuselt, sest meeletu kaelavalu oli. Ei tea kas treenides, halvasti magades, aga nüüd annab see tunda ja võibolla see on mingi vana probleem ka. Käies ära röntgenis, kuhu mind saadeti ja tulemus ongi see, et mõningad probleemid on, võibolla süvenud. Hakkame alles asja uurima, kuid juba kahest korrast, kui ma siin käinud olen, mu kael liigub. Ma saan rahulikult tööd teha,rahulikult elada. Enne oli see väga tugev probleem mu kaelas. Hommikust õhtani võib öelda, et sõin tablette, et valu vaigistada. Lootes, et see valu kaob ära,kuid ei kadunud. Sellepärast ma suundusingi siia Dr. Allan Oolo juurde oma probleemiga. Olengi jõudnud nüüd nii kaugele, et saan rahulikult elada, liikuda. Kuigi meie protseduurid jätkuvad, siis soovitan kõigile.”

 

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus