Kiropraktik video lühikokkuvõte

Eestis tuntuim tsirkuseakrobaat Vello Vaher käis Dr. Oolo vastuvõtul, sest 4 kuud oli tema õlg haige.
Septembrist saadik ei saanud Vello kätekõverdusi teha, sest õlg tegi suurt valu. Loomulikult ei uskunud Vellogi, et Kiropraktika ja Valuravi kliinikus tema õlg terveks ravitakse, kuid ometi õlg terveks sai ja kätekõverduste tegemine on taas päevakorral! 🙂

Nimelt on treeninud Vello Vaher imikuid ja väikelapsi alates 1985. aastast ning andnud välja suunavate juhistega raamatu “Võimlemine väikelastega” . 2016.aastal osales telesaates America’s Got Talent  ja jõudis veerandfinaalidesse!

 

Kiropraktik video ümberkirjutus

“Tere, mina olen Vello Vaher. Tsirkuseakrobaat. Ja minuga juhtus selline asi, et Septembrist alates on mul õlg haige olnud. Me kohtusime Allan Oologa ja ta kutsus mind oma vastuvõtule. Ja tegelikult ma ei uskunud, et ta minu õla terveks teeb. Mulle ei meeldi niimoodi kaamera ees teha sellist reklaami, kus inimesed ütlevad, et tulge Oolo juurde ja siis saate terveks, aga praegult nüüd ühe korraga tõepoolest mu õlg liigub. Ma ei saanud teha enne kätekõverdusi ega midagi. Eks paistab mida see käsi homme teeb, aga praegult on väga hea, kõik on terve. Aga homme võin ma äkki juba näidata, kuidas ma kätekõverdusi teen, hüpata. Aga hommikul oli see ikka väga valus.

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

 

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus