Kiropraktika video kokkuvõte

Kiropraktik Dr. Allan Oolo tutvustas kiropraktika meditsiini Eestile 1992. aastal. Suure osa oma kiropraktika ja osteopaatia doktori karjäärist on ta elanud ka töö- ja puhkeelu muusiku / laulja / laulukirjutaja / näitleja ja produtsendina. 80-ndate aastate alguses alustas ta meditsiiniteadmiste ja loominguliste annete ühendamiseks tervishoiuga seotud muusikalist ja kirjanduslikku projekti nimega “TERVISELAIN” ja “Dr. O” lavanimega.
Tema tollane vinüülplaat ilmus Prantsusmaal koos Grenadine Recordsi videoga.  Tema album ja video nimega “City Country Boy” ilmus kolmes riigis Allan Austini ja Austin Rangersi nime all.
Spordimeditsiini erialaga ravis ta ka paljusid tuntud tippsportlasi ning 2000. aastate Eesti Olümpiakomitee otsis ja kasutas teda paljude tipptasemel Eesti sportlaste otseseks abistamiseks ning Eesti peamiste spordifüsioterapeutide nagu Lauri Rannama, Martin Vahimets õpetamiseks. ja Martin Tohts oma Trigenics’i hindamis- ja raviprotseduure.

Dr Austin Oolo jätkab praktikat Tallinnas, Eestis ja Kanadas Torontos ning jätkab õpetamist kogu maailmas. Ta on õpetanud üle 2000 arsti ja terapeudi, kes praktiseerivad trigeenikat enam kui 30 riigis.

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus