Kiropraktik video lühikokkuvõte

Reet on töötanud meditsiinis – anestestioloogina juba 20.aastat. Igal öösel umbes 3-4 ajal äratas üles teda peavalu, mille tõttu pidi sööma ikka ja jälle valuvaigisteid, et saaks veel mõned tunnid magada. Siin kohal märgiks kindlasti ära, et peavalu leevendus ei olnud 500-600mg ibumetiin või muu valuvaigistav tablett, valud olid juba nii tugevad, et Reet pidi korraga võtma 100mg retseptiravimina valuvaigistit ja lisaks veel 600mg ibuprofeeni.
Ükski neuroloog ei ole teda suutnud aidata, ometi on ta neid mitmeid külastanud.
Leides internetist Dr. Oolo raviprotseduuride info, läks suures lootuses visiidile ja sealt ära tulles olid kadunud tema peavalud, mis lasid tal öösel magada ja elada taas aktiivset elustiili.

 

 

Kiropraktik video ümberkirjutus

“Tere, minu nimi on Reet. Ma olen töötanud meditsiinis anestesioloogina 20.aastat. Öösel ja päeval – kuna linnas oli ainult 2 anestesioloogi, siis me tegime niimoodi vaheldumisi oma valveid. Teised seda siis ei osanud, tollane aeg oli 70.ndad.
Siis juba muidugi hakkasid peavalud, aga võtsid siis kiiresti rohtu, sest töö oli vaja teha, valvesse oli vaja minna. Aga nüüd viimased aastad, täpsemalt 1.5aastat on olnud nii, et igal öösel, kella 3-4 aeg ärkan üles kohutava peavaluga.

Ja siis hakkan neelama tablette, et normaalselt päevale vastu minna. Ja juba kangeid tablette. Tramadol 100mg ja veel 600mg ibuporfeeni. See on kohutav, nii ei tohiks, aga kuna ma olen meedik, siis ma tean, et see ära ei tapa. Iga 2-3 tunni tagant pidin rohtu võtma. Kell 6.00 võtan uued rohud ja siis kell 9.00 juba toibusin. Vahest oli ka nii, et kell 10 pidin võtma kange unerohu, et saaksin magada ja ei peaks kannatama selle peavalu käes, sest see oli kohutav peavalu.
Ja nii olen ma elanud viimased 1,5 aastat.

Olen külastanud Tallinnas neurolooge – tipp neurolooge, on tehtud mrt uuring ajust, midagi ei ole leitud. Kirjutatud on antidepressante, aga abi ei ole ikka.
Nüüd abikaasa leidis internetist Teie siit ja nii me siia sattusime, suures lootuses.
Peale protseduuri esimest korda, 2. nädalat tagasi, siis Dr. Oolo tegi mulle siin kaelale harjutusi ja väänas ning vajutas. Ja järgmine hommik teen  silmad lahti, ma mõtlesin, et ma olen taevas. Mul pea ei valutanud enam! 🙂 Mul oli niivõrd hea olla, olin tõesti unustanud selle õige eluviisi. Olen eelnevalt aktiivset elu elanud, harrastanud kepikõndi, mänginud lastelastega, nüüd on see kõik jälle tagasi. ”

 

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus