Kiropraktik video lühikokkuvõte

Are Altraja,  Tiia, Priit Rebane, Heiti Hääl ja Eha räägivad oma kogemusest Dr. Oolo Kiropraktika ja valuravi kliinikus.

Are Altraja on külastanud kiropraktika kliinikut juba viis aastat. Soovitab kõigile aegajalt käia ja enda keha lasta paika sättida.

Tiia räägib oma tugevast jalavalu probleemist, millele ta ei ole mujalt abi saanud. Kiropraktika ja valuravi kliinikus õnnestus tal lõpuks oma jalavalule leevendust saada.

Priit räägib, kuidas Dr. Oolo tervilikud ja erinevad ravimeetodid on teda alati aidanud. Soovitab ka teistele Dr. Oolo juurest oma selja-, lihaste- või liigesteprobleemidele abi otsida.

Heiti räägib, kuidas Dr. Oolost on saanud arst, kelle juurde ta ikka aegajalt pöördub kui keha kangeks kipub muutuma.

Eha räägib, kuidas tal ei õnnestunud mujalt abi saada ning Dr. Oolo ravi lõpuks aitas. Tundis ennast kui uus inimene.

 

Kiropraktik video ümberkirjutus

Are Altraja:

“Tere, on heameel olla Allan Oolo klient juba viiendat aastat. Olen siit palju abi saanud. Sellise elutempo ja spordi tegemise tempo juures, kus tuleb lennata igale poole ja väga regulaarselt ei saa kõike teha. On väga abiks aegajal käia ja oma korsett korda sättida. Unikaalselt panna paika kõik luud, lihased ja närvid, mis nii nagu mõistus aegajalt sassi lähevad. Soovitan kõigile!”

 

Tiia:

“Mina olen Tiia. Olen kahel suvel olnud hädas oma tugeva jalavaluga. Ma ei ole saanud magada, ei ole saanud tööd teha, ei ole saanud kõndidagi. Ma olen käinud sel suvel kui ka eelmisel suvel reumatoloogi juures, närviarsti juures mitu korda, ortopeedi juures, rääkimata perearstist. Mul on tehtud mitu röntgenpilti, olen käinud magnettomograafis ja mulle on öeldud, et mul ei tohiks midagi valutada, sest pildid on korras. Nüüd olen ma Dr. Oolo juures käinud kaks korda ja uskumatu, ma tulin täna trepist ise üles. Ma magasin ka üle pika aja päris korralikult.”

 

Priit Rebane:

“Tere mina olen Priit Rebane. Ma olen ettevõtja ja tunnen Dr. Oolot juba viis aastat. Olen tema juures käinud mitmesuguste probleemidega ja alati oleme nendele mingisuguse lahenduse leidnud. Ma arvan, et Dr. Oolo arusaam inimesest on tervilik ja ta vaatab alati seda, kus need probleemid alguse on saanud. Seejärel otsib nendele lahendusi. Need meetodid, mida ta kasutab, Trigenics, osteopaatia ja muud sarnased asjad on mulle alati hästi mõjunud. Ja ma arvan, et kui teil on mingisugused selja-, lihaste- või liigesteprobleemid ja sporditraumad tasub tema juurest kindlasti abi otsida.”

 

Heiti Hääl:

“Tere, minu nimi on Heiti Hääl. Olen käinud Dr. Oolo juures juba mitmed aastad. Sattusin siia juhuslikult kui selg oli nii kange, et voodist püsti ei saanud. Nüüd ei oskagi enam ilma hakkama saada. Igakord kui aastatega midagi kangeks läheb, siis on kindel koht kuhu tulla ja peale suhteliselt lühikest seanssi ära minnes on enesetunne hoopis teine.”

 

Eha:

“Tere, mina olen Eha. Minuga juhtus selline asi, et viis aastat tagasi hakkas mul ülaselg valutama. Ma ise ei saanud arugi, et midagi häda on. Seljavalu ma küll paarile arstile kurtsin, aga kõik kehitasid õlgu. Ei saanud mina midagi targemaks ja nii see asi jäi kuni ma sattusin Dr. Oolo juurde. Tema ragistas mul kõik kohad lahti, mis mul aastatega kinni olid jäänud. Pärast tema ravi tundsin ma esimest korda, et saan kaela keerata. Täitsa ära unustatud tunded. See on nii tore, tunnen ennast kui uue inimesena. Tagantjärele mõtlen, et ma vältisin vasaku käe kasutamist kui ma midagi pidin tõstma. Sellepärsast, et see oli natuke haige ja valus. Nüüd ma just vaatan, et vasaku käega ongi hea asju tõsta. Hoopis teine elu on alanud.

 

 

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus