Kiropraktik video lühikokkuvõte

Reet, Urve, Aare ja Helen räägivad oma kogemusest Dr. Oolo Kiropraktika ja valuravi kliinikus.

Reet on käinud kiropraktika kliinikus juba 5.aastat, mureks selja-ja kaelaprobleemid.

Urve räägib oma kukkumisest, mille tõttu ta lonkas ligi kolm aastat.

Aare räägib oma tõsisest probleemist seljavaluga, mis kestis ligi 10.aastat. Eelnevalt on käinud arstide juures, kuid abi ei olnud ta kusagilt saanud.

Helen räägib, kuidas ta 4.aastat külastas erinevaid arste, kuid ei õnnestunud oma õla probleemile leevendust saada. Nende aastate jooksul oli ta külastanud erinevaid spetsialise, massööre, kiropraktikuid, närviarste ja isegi ortopeede.

Kliiniku patsient räägib, kuidas tema ema sai tänu trigeenika ravi meetodile taas ennast hästi tunda.

Eevi räägib seljavalust, mis tekkis tal peale kukkumist oma koduõuel.

 

Kiropraktik video ümberkirjutus

Reet:

” Minu nimi on Reet. Olen käinud kiropraktik-osteopaatia Dr.Oolo juures juba viimased 5.aastat aeg-ajalt. Ikka siis, kui jälle tunnen, et on selja- või kaelaprobleeme. Ja tema aitab hästi. Mul on ainult häid sõnu öelda.”

Urve:

“Minu nimi on Urve. Mina tulin Dr.Oolo juurde koos oma kaasaga. Maal, oma õue libedaga, porise õue peal, libisesin ainult ühe sammu, ainult ühe sammu libisesin. Ise kuulsin, kui jalas käis plaks. Olen tööl, ma olen intensiivravi põetaja. Vanem õde viis mind traumapunkti järgmisel päeval, aga seal öeldi, et pange side peale. Tavaline veniv side ja kõik. Keegi ei pannud kipsi, mitte midagi ja nüüd ma lonkasin tänase päevani 3.aastat juba. Üks vana proviisor ütles niimoodi, et see jääbki lonkama, ega te ei saa terveks. Aga täna ma tunnen küll, et ma olen 10.aastat noorem ja kõnnin ilma lonkamata. Ja, et ei ole vaja liigesele enam mingit süsti ega mitte midagi. ”

Aare:

“Tere, minu nimi on Aare. Ja mul oli üsna tõsine selja probleem. Ligi 10.aastat. Kuna lihtsalt puude lõhkumise käigus õnnestus oma selg välja väänata ja nihestada. Ja kuulsin Dr.Oolost oma tuttava käest ja otsustasin siia tulla, kuna tava arstidelt ma abi ei saanud. Ma olin käinud nende juures eelnevalt ja teinud igasugu harjutusi, millest kasu eriti ei olnud. Varem oli niimoodi, kui ma lamasin näiteks diivani peal, siis ei saanud ma sealt püsti tõusta, ilma, et selg ei oleks siit tagant poolt väga tundlik olnud ja valu teinud. Täna mul seda probleemi enam ei ole. Ja samuti saan ma rahulikult kummardada ja tavapäraseid toimetusi teha, mida varem oli üsna raske teha. Ootan, et selle viimase viie korra käimisega läheb see asi täitsa korda, aga praegult on juba päris hea. ”

Helen:

“Tere, mina olen Helen ja minul on suur õla probleem olnud juba 4.aastat. Ja ma olen käinud erinevate arstide juures, olen külastanud nii spetsialiste, massööre, nii kiropraktikuid, närviarste kui ka ortopeede.  Jah isegi füsioterapeute olen mitmeid erinevaid külastanud ja seni ei ole keegi saanud mind aidata. Kuigi ma olen selle 4.aasta jooksul külastanud erinevaid arste, erinevates linnades. Aga kuidagi õnnestus mul hankida Dr.Allan Oolo kontakt, kes mind kohe kiiresti oli nõus vastu võtma. Ja peale esimest korda uue seadme trigeenika, ta aitas mul juba õla liikuvust palju parandada. Ma soovitan kõigile seda.”

Kliiniku patsient:

“19.aastat tagasi oli emal selline juhtum, et kukkus teise korruse trepist alla, esimesele korrusele. Ja vigastas enda selga. Ning arstid väitsid, et mingisugust paranemis lootust ei ole, et invaliid on valmis. Ja mingi hetke ta elas selles teadmises, et peab leppima oma olukorraga. Aga leidsin täitsa juhuslikult ajalehest artikli, kus kirjutati Dr. Austin Oolost. Et on selline kiropraktik, selline meetod nagu trigeenika. Mis aitab parandada teatuid juhtumeid, ravida teatuid juhtumeid. Tol ajal otsisin siis kontaktid ülesse ja soovitasin oma emale. Ja ema peatselt tuli Tallinnasse, sai kaks seanssi. Kaks – kolm seanssi. Ja peale seda oli täiesti terve inimene. Olen väga tänulik selle eest, mida Dr. Austin Oolo tegi. ”

Eevi:

“Mina olen Eevi. Mina käisin Ainoga Pärnus suvitamas ja ekskursioonil. Ainol oli Dr. Oolo juurde pandud kirja seanss ja kutsus mind kaasa, et tule ka Eevi. Ja mina 2000.ndal aastal kukkusin väga rängalt oma õue peal ja mul juba selg väga valutas. Ja siis ma läksin Ainoga kaasa ja rääkisin. Ma ei olnud kirjas, aga Dr. Oolo ütles, et kui te olete med.õde 41.aastat olnud, et ma teen siis Teile lõuna ajast ära. Ja Aino siis maksis minu eest. Ja niimoodi oli, et saime ilusti kõik määrimist seal ja kui me randa läksime, siis ma olin täitsa nagu terve. Ma ei tundnud enam mitte midagi halba. Ja niimoodi oli aastaid ja siis me tulime uuesti Tallinna Dr.Oolo juurde. Mina ei mäleta enam, mis aasta see oli. Kaks korda käisin Dr.Oolo juures.

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus