Kiropraktik video lühikokkuvõte

Kätlin on naine, kes kannatas 25-aastat peavalude käes. Peale Dr.Oolo visiidil käimist, on tema peavalud kadunud 90%. Väga suur leevendus tema igapäeva ellu.
Kui eelnevalt olid Kätlini peavalud ulatunud kaelast kuni parema pea pooleni, siis nüüd esineb tema peavalu vaid otsa ees ja silmade taga, nii palju kui seda üldse enam tekib! 🙂

 

Kiropraktik video ümberkirjutus

Kätlin:

“Olen Kätlin. Olen 25-aastat vaevelnud peavalude käes. Üle kuu aja tagasi käisin Dr. Oolo juures. Ja nüüd see aeg, mis kuu aega on siin vahepeal olnud, on mu peavalud 90% ulatuses kadunud. 4-5korda on mu pea valutanud selle aja jooksul veel. See on olnud erinev varasemast. Kui varem mul valutas kaelast pea parem külg, siis praegune peavalu on olnud paari tunnine ja ainult kergelt otsa ees ja silmade taga. Ja see on pigem valest kaela asendist. Isegi kui ma vaatan telekat ja olen seal pool külili, siis tunnen, et hakkab pea valutama. Kui ma oma kaela masseerin ja istun sirgelt, siis peavalu kaob.”

 

Tutvu lähemalt Kiropraktika ja valuravi kliinikuga raviteenustega

Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik on spetsialiseerunud mittekirurgilisele valuravile ja traumajärgsele taastusravile.
Pakume manuaalteraapia kompleksravi – osteopaatia ja kiropraktika.
Teostame külmunud õla raviprotseduure, mis põhinevad mittekirurgilisel meetodil.
Teostame dr Oolo poolt välja töötatud trigeenika meetodil põhinevat valuravi
Mittekirurgiline lülisamba regeneratsiooniteraapia.

Raviteenused

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus