Kiropraktik video lühikokkuvõte

Dr. Oolo juurde on leidnud tee 51-aastane Marko, kelle igapäeva töö kulgeb kontoritöötajana. Nagu me kõike teame, kontori töö seisneb põhiliselt siiski arvuti taga istudes ehk sundasendis. Lihased kipuvad siit ja sealt kangeks minema ja sealt saavadki alguse paljud muud mured, mis puudutavad selja, kaela, õla või koguni käevalu.

Kiropraktik video ümberkirjutus

“Tere, olen Marko. Olen 51-aastat vana. Ja teen kontori tööd. Ja umbes aasta tagasi vasaku käe külje peal magada ei saanud. Siis ma ei saanud veel aru, mis see on, aga umbes 4-kuud tagasi käsi enam ei tõusnud sellisest asendist kõrgemale. Ja muud liigutused olid ka häiritud.

Hakkasin siis otsima, mis asi see on, et kas saame midagi parandada. Ja ühelt teiselt kiropraktikult sain Dr. Oolo nime ja, et tema just sellega tegelebki. Siis ma uurisin loomulikult kodulehelt ja oli õnn, et doktor oli parasjagu Eestis ja sain endale suhteliselt ruttu aja.

Ja nüüd on see külmunud õla operatsioon tehtud. Ja tulemus on see, et kui ma eile käisin siin operatsioonil siis käsi tõusis mul nii palju(näitab videos. varasemalt oli piiratud liikumisulatus ) Aga täna liigub üles välja( liigub täies ulatuses). Loomulikult peale operatsiooni on õlg veel valulik ja teda sai ju ärritatud.

Aga üldiselt on nii, et ikka elumuutus on suur. Käsi liigub ikka nii kõrgele, mida enne tükk aega ei osanud arvata. Muidugi kõige hullem oli käe juures see, et kui päeval said käsi liigutada, siis eestpoolt liikus käsi väga hästi, aga tagapool oli kehva, aga öösel – öösel ei saanud üldse olla, kui vaid külje peal. Ja see oli kõige hullem, mis pani mind mõtlema ja loomulikult valutas ka, siis see pani mõtlema, et see asi on vaja korda teha. Mitte sellise valuga edasi elada. Ja nüüd ma ikka loodan, et asi läheb järjest paremaks. Mul on liikuvus taastunud ja nüüd kui selle võimlemisega nüüd need ärritused maha saan, siis olen äkki terve mees! 🙂

2022 © Copyright - Trigenics Valuravi & Kiropraktika Kliinik | Wordpress hooldus